Zangeres voor elke gelegenheid!

"Wat anderen nog meer vonden........"

Diner Matt en John

Hallo Josefine,

De hele dag verliep grandioos, we kijken met mooie herinneringen terug. Jouw optreden tijdens het diner was zeker een van de hoogtepunten. Met mooie muziek (dank ook aan Ton) en mooie nummers heb jij van het diner een supertoffe avond gemaakt. Het speciale nummer voor Matt heb je geweldig gezongen, maar ook op andere momenten wist je ons te raken of de gasten in de juiste stemming te brengen. Ik heb van iedereen gehoord dat ze jou een geweldige zangeres vinden, die het publiek helemaal mee kan nemen.

Kortom: de dag was helemaal top, mede dankzij jouw optreden. Hartstikke bedankt daarvoor, veel succes met je optredens en de musical.

----------------------

Huwelijksmis Carli en Michiel

Voor jullie optreden kunnen wij eigenlijk de juiste woorden niet vinden. Het was heel kort samengevat gewoon helemaal geweldig!!!!

De nummers die zo gevoelig gezongen worden.... iedereen die je wist te ontroeren......

En dan als afsluiter met 50 kinderen samen een lied zingen... Toen stond het kippenvel bij velen van ons centimeters hoog...Dat was zo gaaf!

Josefine en Ton... ontzettend bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze mooiste dag van ons leven! Mede dankzij jullie helemaal toppie!

Liefs van ons

----------------------

Musical productie ‘’Evita’’

Josefine en alle andere musicalsterren van CKE "Evita" in het Parktheather Eindhoven........ge-wel-dig. Professioneel, ontroerend............erg mooi gezongen zowel de solo's als de koorzang.........prachtige muziek........kortom super. We hebben echt genoten. Gerry en Ton

----------------------

Feest Maurits en Monique

Hallo Josefine,

Het was een prachtige, fantastische en onvergetelijke dag afgelopen vrijdag! Ons huwelijk is echt een sprookjes huwelijk geworden.

Jouw stem en spontaniteit was overweldigend. En zeker toen je "This is the moment" begon te zingen!

Nogmaals super bedankt!!!

----------------------

Huwelijksceremonie Jeroen en Marieke

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de super bijdrage die jullie geleverd hebben tijdens onze ceremonie!!

Wat hebben we genoten, gestraald en zeker een aantal tranen weggepinkt, maar wat wil je met iemand die zo mooi kan zingen. En die iemand achter haar heeft staan die regelt dat allles perfect werkt!

Wil je iets om nooit te vergeten laat Josefine en Ton dan zeker komen!! Iedereen roept over hun en ben je nieuwsgierig.... boek haar dan!!

Jeroen en Marieke

----------------------

Huwelijksmis Dennis & Wilma

Hoi Josefine en Ton,

Middels deze weg willen wij jullie nogmaals super bedanken voor jullie bijdrage aan onze trouwdag. Wij hebben er enorm van genoten.

De reacties van alle kerkgangers waren ook niets dan lovend. "wat kan die dame zingen zeg" en "is dat echt live gezongen?" Hebben we van vele gasten gehoord. Helemaal super!

Mede door jullie bijdrage is dit ook echt de mooiste dag van ons leven geworden!!

Super bedankt!!

Wij hebben er van genoten!!

Groetjes,

Dennis & Wilma

----------------------

Feest Mark en Yvonne

Bedankt voor alles! De bruiloft van Mark en Yvonne was een topdag, mede dankzij jullie! Josefine, je hebt een prachtstem en geweldig dat je het hele publiek er zo bij betrok door zingend rond te lopen.. Je ziet er fantastisch uit en bent super fijn om mee samen te werken!!!!! Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme,
Marielle de Wit Ceremoniemeester

----------------------

Lees hier meer......